torstai 7. maaliskuuta 2019

Mitä on "ihmisviha" eduskuntavaaliteemoissa / eduskuntavaaleissa 2019? Se on nykyhallituksen, demareiden etc suomalaisvihamielistä toimintaa maahanmuuton ja islamin suosintaa suomalaisten kustannuksella


Mitä on "ihmisviha" eduskuntavaaliteemoissa / eduskuntavaaleissa 2019? 

Se on nykyhallituksen, demareiden etc suomalaisvihamielistä toimintaa maahanmuuton ja islamin suosintaa suomalaisten kustannuksella.

Kuskaamme silmään tätä nykyajan stalinismia, putinismia mikä korreloi monikulttuurisuuden ja islamin palvontaa ja suomalaisten orjuuttamista toiseuden alttarilla:
Siksi suomalaisystävällistä, islamin ja maahanmuuton ehdotonta torjuntaa seuraavaan hallitusohjelmaan.
Yhteiskunnallisesti valistunut Seppo Lehto suosittelee Heikki Luotoa PS eduskuntaan Pirkanmaalta suojaaman suomalaisystävällistä politiikkaa, sekä yhteiskuntarauhaa ilman joukkoraiskaajia, sotarikollisia siivellämme. 

Palautuskeskukset vastaanottokeskusten uusiksi tavoitteiksi ja nimiksi. Kotoutus haisee putinismilta ja sotarikollisten rikoksiltaan suojaukselta.


Ei ole eroa demarien, kokoomuksen, kepulien etc toimissa siitä kuinka alisteisesti toimitaan Brysselin ja Moskovan etuja varjellen oma kansa syrjäyttäen omassa maassaan:

Turvallisuusvaje on ilmeinen matu- ja islaminvaasioiden takia, mutta eihän se valtion lukuun turvamiehiä käyttäville ole ongelma:

Kokoomus on nykyaja proletariaatin diktatuurin eli matuinvaasion asialla, missä suomalaisista vain orjia matu- ja islaminvaasiolle. Petteri Orpon vaimo kytköksissä turvapaikkaliiketoimintaan.
Kokoomus luottaa kansan lyhyeen muistiin. Petteri Orpo vastuussa sisäministerinä 2015 sotarikolllisten, erilaisten lastenraiskaajien ja murhamiesten päästämisestä maahamme ilman laillisia matkustusasiakirjoja:
 ----------------------------------------------
 Nykyhallituksen ja ns. punaviheropposition toimin maamme täyttyy sotarikollista klaaneineen:


-----------------
Arvon äänestäjät toimikaa oikein, älkää päästäkö valtaan nykyisenkaltaisia oman edun tavoittelijoita, joita nykyhallitus väärällään

--------------------
https://eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com/
-----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti