sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Pääministeri juha sipilä, ministerit ministerivastuullaan petteri orpo ja muu hallitus takaavat vapaan raiskausoikeuden ins allah lapsiimme ja lastenlapsiimme kohdistuen

Pääministeri juha sipilä, ministerit ministerivastuullaan petteri orpo ja muu hallitus takaavat vapaan raiskausoikeuden ins allah lapsiimme ja lastenlapsiimme kohdistuen. 

Vastalääkettä suvakkihorojen ja desanttiemme tuhotöitä estämään: Pirkanmaalta Seppo Lehto eduskuntaan kansakunnallisena valontuojana: Suomi suomalaisille ja kansantalouden tuotot vain oman kansan hyväksi = Loppu pakolaisstatuksella leikkiville, kiintiöpakolaisuudelle, ns. "kehitysavulle" jne.


Maamme turvallisuustilanteesta = turvattomuudesta vastuulliset: petteri orpo, juha sipilä, kai mykkänen maamme hallitus ovat vastuussa siitä että yhä useampi nainen, lapsi joutuu seksiorjaksi joukkoraiskaajille. Osa jopa tekee lapsiuhreina itsemurhan, kuten Oulussa 2018-2019.

13.1.2019 karua uutisointeja eri kanavilla. Ohessa eräs silmänsä sulkija poliisiylijohtaja alaisineen, joka myös vastuussa ko lastenraiskauksista virkansa perusteella, kun ei ole ko raiskaajatahoja heti leiritetty vanhoille vankila-alueille tai palautettu samantien kotimaihinsa:

-------------
"Oulun poliisi tutkii tällä hetkellä yhdeksää epäiltyä seksuaalirikosta, joissa kaikissa uhreina on ollut alaikäinen tyttö. Epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia miehiä.

Osa epäillyistä tekijöistä on Suomessa turvapaikanhakijana tai pakolaisstatuksella. Osa on jo saanut Suomen kansalaisuuden. Myös Helsingin poliisi tiedotti sunnuntaina, että se otti kolme ulkomaalaistaustaista miestä kiinni lauantaina epäiltyinä lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen on seurannut tilannetta järkyttyneenä.

– Olen ollut 37 vuotta poliisina ja kaikki elämänkirjo on nähty, mutta kyllähän tämä järkyttää minua. Tämä on erittäin vastenmielinen ja tuomittava rikollisuuden laji. Kyllä tämä pitäisi pystyä torjumaan, Kolehmainen sanoo IS:lle.

– Nämä ovat kohdistuneet vielä haavoittuvassa asemassa oleviin, eli alle 15-vuotiaisiin, Kolehmainen kertoo."
-------------------


Mitä haluamme naisille, lapsillemme, mihin voimme vaikuttaa vai haluammeko vaikuttaa lain kun kyseessä on islam ja rajaton maahanmuutto turvallisuusympäristömme romuttajina?

Valkoisen naisen ja suvakkihorojen kiima sokaisee siltä, että he desantteina ovat ns. erilaisille "paperinsa mogadishuun hukanneille" rummunpaukuttajille vain seksuualihyödykkeitä millä päästään elämään eurooppalaisten lompakoille ja kasvattamaan turvallisuusvajettamme.

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto piirsi lapsiinsekaantujien profeetta muhammedin kuvan maaliskuussa 2008 ja sai tuhansia tappouhkauksia alkaen Moskovan muslimeista Pakistanin ja Mekan vuohennussijoihin tai sellaisiksi epäiltäviltä mm homojen hirttäjiltä, lasten ympärileikkaajilta ymv:lta ihmisoikeusrikollisilta.
https://eduskuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com

Parempi eurooppa eurooppalaisille tavoittein, ei vain mustaa huumoria ja mustaa tulevaisuutta ;)
Huomio valkoinen tulevaisuus tavoittein:
https://musta-tulevaisuus.blogspot.com katso blogista lisää. 


----------------------------------------------
Taistelu vapaan vapaiden kansojen euroopasta on alkanut = Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa eduskuntaan: Miehitetyt alueet takaisin ja musta tulevaisuus kotimaihinsa!
https://eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com/
-------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti