maanantai 19. marraskuuta 2018

Eduskuntavaaleissa 2019: Seppo Lehto eduskuntaehdokas Tampere aatoksia 19.11.2018 Tampereen aukirevityn Hämeenkadun äärellä ja koretexturvakenkään suihketta hakemassa

Eduskuntavaaleissa 2019: Seppo Lehto eduskuntaehdokas Tampere aatoksia ylläolevalla videolla 19.11.2018 Tampereen aukirevityn Hämeenkadun äärellä ja koretexturvakenkään suihketta hakemassa. 

Asiallista nopeaa palvelua kenkäliike Vamskosta Hämeenkadulta.  

Katso oheinen Vamsko-liikkeessä käyntivideoni:

Lisää Seppo Lehto-ajatuksia eri eduskuntavaaleja koskettavin teemoin eri blogeissani mm: 
https://eduskuntaehdokas-Tampere.blogspot.com

....................

Näin eduskuntavaaleissa tulee monasti keskusteluun myös moskovan oblasti ja sen toimet. Ohessa lyhyt yhteenvetoni:
Suuremman hyvän eteen historia kertoo miten on ollut ja käynyt on moskovan oblastin yhteistyöhön käyneille käynyt. Niskalaukauksia on jaettu jopa hyvin kusettajia palvelleille mm Ohranan jäsenet teloitettiin kun olivat kouluttaneet ensin NKVD:n sovjet taholle, samoin kävin Stalinin aikana NKVD:n vaihduttua KGB:ksi. Järjestelmän kiitos on aina: 
Niskalaukaus jopa politrugeilleen Berijasta alkaen https://keskustelu-ryssasta-jatkukoon.blogspot.com 


Berija teloitettiin selliinsä: Berija sai kokea saman kohtalon, jonka hän oli itse langettanut tuhansille: joulukuussa 1953 hän joutui oikeudenkäyntiin ilman oikeutta puolustautua tai valittaa.
Berija tuomittiin vastavallankumouksellisten voimien tukemisesta vuosina 1917–1922, armeijan heikentämisestä puhdistuksilla 1930-luvulla ja yhteydenpidosta Saksaan ennen sen hyökkäystä Neuvostoliittoon vuonna 1941. 
.........

https://eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com/
..............................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti